Häst

Rörd till tårar.

Idag visades Midsummer Iris på premieringen i Bollerup för Roland Fransson och belönades med inte mindre än 99887 = 41p vilket innebär att hon får ett Avelsdiplom och är Brolötens Grafit RC 70s första diplomdotter.

Jag smsade Hanna, som äger Iris, i morse för att önska dem lycka till. Några timmar senare fick jag ett sms att hon hade fått 41 poäng. Jag trodde faktiskt inte att det var sant så jag svarade ”MENAR DU ALLVAR?”. Jo, det var sant. Iris hade fått smått otroliga 41p på sin premiering. Jag började helt ärligt att gråta.

Detta kändes som en sådan otrolig seger för min del. Jag har bara fått höra vilken urusel hingst Grafit var, på alla plan. Han ligger absolut sist på exteriörtoppen och rent prestationsmässigt har han nog gjort sig bäst som morfar på de ponnyer som kommer ifrån Johanna Sällberg i Hölö. Men detta var minsann en enorm seger för min del. Helt otroligt att en utav Grafits avkommor får så pass höga poäng. Jag är mäkta imponerad och stolt som farmor till lilla Iris.

Vänta ni bara alla tvivlare. Jag har fortfarande 38 strån semin kvar, och den steg plötsligt i värde. 😉

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se