Häst

Svacka.

Monia är konstaterad med en gaffelbandsskada i Stockholm och Bingo Bell känns inte helt fräsch vid igångsättningen. Det är inte konstigt om han har vrickat sig, i vad jag befarar, höger fram med tanke på hur mycket han har sprungit och haft sig under årets betäckningssäsong. Jag ska ringa min veterinär Caroline i eftermiddag och höra om vi ska dejta lite nästa vecka.

En annan tråkig nyhet är att Brolötens Cinnabar RC 1265 inte är dräktig vid 45 dygns kontrollen. Det har varit en krångelsäsong i år, dåliga brunster och dåligt med solljus. Planen är att ha Bingo Bell RC 112 på semin nästa år och Cinna är första sto på tur.

Nu ska jag klä på mig lite och släntra iväg till stallet i sakta gemak. Solen skiner, men det är kallt. Tråkigt att vi missar sommaren i år. Men om 14 dagar bär det av till värmen, det ska bli så gött.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se