Häst

Uteritt…

Monia och jag i Januari

Jag ska ge mig i kast med att försöka rida ut Monia på onsdag… Det ska bli mycket, mycket spännande, med tanke på att hon brukar stanna efter 10 meter och tycka att vi inte alls ska gå någonstans. Vi får se hur det går. 🙂

Sååå stor ser jag väl inte ut att vara på henne ?

Och ja, hade jag ÄGT en rosa huva hade jag haft på den med 🙂 Jag slängde på henne allt rosa jag ägde för att jag skulle rida för Jörgen!

Monia och jag September 2008 Monia och jag hemma hos Jossan i Tungelsta. Detta är alltså för 2 ÅR sedan. Tiden går så sjukt, sjukt fort! Jag hinner knappt med! Här är Monia riden sen i Mars knappt. Visst är hon fin 🙂 Hon kan om hon vill!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.