Häst

Trött!

Jag var nog LITE trött igår när jag bloggade. För jag ska inte försöka mig på en uteritt förrän IMORGON, för idag så kommer tandläkaren till stallet klockan 13:00. Kände att det kanske var DAGS att få ett besök av denna, då Monia SENAST var hos tandläkaren i Mars 2008…

Ska bli mycket intressant och höra vad veterinären säger om hennes tänder. Förhoppningsvis så är det inget fel på dem 🙂 Kan gissa att det finns några vassa kanter, men förhoppningsvis inga vargtänder…

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.