Häst

Nya ridstövlar!

Eftersom mina stövlar så passande nog gick sönder igår så tog jag tillfället i akt att krusa min pappa för ett par nya stövlar. Jag kände rent spontant att om jag ska kunna uppdatera hästarnas täckes-garderob så behöver en del saker sållas över på världens bästa intet-ont-anande pappa!

Sagt och gjort med motiveringen att mina förra faktiskt höll i 12 år så gick pappa med på att sponsra mig med ett par nya stövlar. Så vi åkte till Charlies och jag började pröva stövlar. Jag är så otroligt nöjd med mina MH så jag ville ha ett par nya. Denna gången blev det en något flashigare modell med snörning och grejer. Efter att även ha prövat ett par Bocaj som jag inte alls gillade, chockat pappa med priset på Ariat och lite annat så blev det ett par Mountain Horse Richmond High Rider.

Jag ska slita er med hälsan! 🙂

Dum som jag var så prövade jag även ett par ridbyxor i stövlarna… Byxorna var såååå sköna men inte så sköna att jag ville lägga 1300 kr på dem.. suck.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.