Häst

Min Monarch ❤

I förrgår red Emelie Monarch igen och det gick över förväntan bra. Vi övar just nu bara på att få honom att tänka framåt och ta för sig. Han får inte riktigt plats med bakbenen ännu så traven blir lite stötig och kantig men stundtals så får han iväg fram och det slutar att klonka och låta om honom. Emelie red ett högre tempo längs långsidorna och kortade ner på kortsidorna och rätt som det var så började Monarch galoppera!
Låt honom galoppera det gör ingenting gapade jag och Emelie lät honom rulla på. Sedan bröt de av, bytte varv och prövade samma sak åt andra hållet. Vid det här laget var Monarch genomblöt så de fick skritta av, helt själva på volten innan vi stallade in en trött liten brun ponny 🙂 Min fina lilla bruna ponny ! ❤

20121014-193257.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.