Erfarenheter,  Häst,  Hingst

Eurodressage, Januari 2009, Part 2

Plötsligt dök detta upp på EURODRESSAGEs hemsida i Januari 2009.

”The Connomara stallion Brolotens Grafit (by Lambay Inver x Finney Master) has passed away. The 21-year old gray stallion was found dead in his stable at Johanna’s place in Handen, Sweden. Johanna bought the pony from a Swedish person who had leased Grafit from the Brolin family and wanted to put down the stallion. Under Emilie Brolin, Grafit won three gold medals and the bronze at the Swedish FEI Pony Championships and team silver at the 2000 Nordic Championships. He represented Sweden at the European Pony Championships.”

Det stämmer ju till viss del, han dog iofs inte i Handen utan hos Jörgen på Önnarps. Det är lite konstig engelska men Astrid Appels (som driver eurodressage.com) har tagit reda på allt detta själv…

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.