Häst

Rakning av brunbjörn!

20121014-195221.jpg

Eftersom Monarch har bestämt att det är vinter nu (?), så har han satt vinterpäls. Detta i sin tur gör att han blir väldigt svettig när vi rider honom. Så jag och Emelie gav oss i kast med att raka honom. Tror ni att han så mycket som rykte till? Nä. Han stod, precis som sin mor, helt stilla och lät sig bli rakad. Han är alldeles för snäll för sitt eget bästa.

Idag hade han dock en extra växel när Emelie red. Han var p i g g ! Han bjöd till och med på en bakutspark emot spöet när Emelie motiverade honom till galopp. 🙂 Idag övade vi styrning. En ”bebisslalom” byggd mellan 4 hinder var till en början mission impossible men efter ett par försök så satt hela slalomen utan problem i båda varven!

20121014-195231.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.