Häst

Regn.

Regn, regn och åter regn. Låt oss påstå att det regnar väldigt friskt i Växjö nu för tiden. Alldeles för friskt. Pernillas annars väldigt väldränerade ridbana står med vatten just nu. Hästarna ser ut som om de fått en dusch och det täcke jag köpt till Monarch på Börjes är så tungt att jag nästan inte orkar lyfta upp det på kroken. Suck. Varför måste det regna varenda dag? Kan det inte få torka upp i alla fall lite innan det ösregnar igen. Igår när jag red Bingo så regnade det, det var uppehåll under den lilla stund som vi red Monarch men när jag skulle rida – regn. Det har ösregnat i Växjö hela dagen idag. Okej, det var uppehåll i 10 minuter när jag gick från stallet till bilen.

Just nu säljer jag av lite utrustning, främst täcken, som jag inte längre använder till väldigt trevliga priser. Jag har t ex ett Trend vintertäcke i 300 gram i storlek 135 till salu (ganska små i storlekarna) använt en säsong på ensamgående hingst, helt och relativt rent. Det andra vintertäcket i stl 125 sålde jag idag till Kristianstad! Jag har även ett brunt Hansbo fleecetäcke i stl 115, ett regntäcke i storlek 125 samt ett helt nytt fårskinnsunderlägg (Genuine Sherpa) i storlek L som bara legat på hästen 2 gånger, i princip helt nytt… Så om någon känner sig manad – KÖP KÖP KÖP.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.