Häst

”Bättre sent än aldrig”?

Bingos betäckningsrapporter har legat färdiga för ivägskickning sen sista stoet betäcktes i Augusti.. meeeen jag har liksom aldrig fått tummen ur röven. Men så idag! Sent ska syndaren vakna, så fick jag faktiskt iväg betäckningsrapporterna! Lite stolt, samtidigt som jag har en enorm klump i magen över att de är 15 dagar försenade. Jaja, de har förmodligen varit med om värre.

Bingo betäckte i år 4 stycken ston. Han hade egentligen 5 stycken men den femte var skendräktig så det blev aldrig någon betäckning. Snitt åldern på Bingos ston i år var 18,5 år! Och helt otroligt nog så blev allting dräktigt!! Men tyvärr så har Brolötens Cinnabar gått gall. Två connemaraston, 1 fullblod och 1 camargue. Jaja, man tager vad man haver.

Nästa år ska vi försöka ge oss i kast med TAI och AI istället. Spännande tycker jag!

 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.