Häst

Hallands Ridsportsförening 100 år

Igår tillbringade jag hela dagen på föreläsningar om allt från Hästföretagande till exteriörbedömning. Låt oss säga såhär, en del saker intresserade mig mer och en del saker mindre! Solidariskt va?

Jag har precis ingenting med Hallands ridsportförening eller någon ridsportsförening för den delen men jag tog tillfället i akt och gick på föreläsningar och träffa nya människor. Det blev en del väldigt trevliga bekantskaper! Jag träffade Annika Teasler och fick förmånen att umgås med henne och hennes man efteråt – tack vare (som vanligt ?) Jannica som har en tendens att känna ”alla” :).

Det som berörde mig mest var Annikas föreläsning om sitt liv. Sprakande för er som är nyfikna på vem hon är.

Jag är liten i en mellanfas av mitt liv just nu. Jag har lite mindre (!!) än ett år kvar tills jag är sjuksköterska och jakten på den perfekta gården är i full gång. Jag önskar att det var lika lätt att köpa gård som att köpa mjölk!! Det är så mycket saker som ska klaffa och fungera! Detta är min stora dröm i livet, att få bo på och ha en egen gård så detta är väldigt, väldigt stort för mig.

Igår hade jag 525 (!) besökare på bloggen, tyvärr så var det under drygt 4 sekunder så jag kan tyvärr inte stoltsera med att jag fått en ökning på typ 200% i besöksantalet utan det handlar snarare om ett virus 😉

20121021-130845.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.