Häst

”Vardagsmat”

Vid ett eller flera tillfällen i ens liv så möter man kommentarer om ens val av hobby.

  • Hästar sparkas
  • Hästar bits
  • Hästar är farliga
  • Hästar luktar illa
  • Hästar är korkade flyktdjur
  • Hästar tar för mycket tid
  • Hästar kostar för mycket pengar
  • Hästar är oberäkneliga
  • Hästar är dumma/elaka

Och så vidare så att säga. Ända sedan jag var riktigt liten så har jag fått höra ifrån diverse olika hålla hur himla dumt det är att hålla på med hästar. Jag har fått höra det av mamma, pappa, farmor, mostrar, morbröder, klasskamrater och så vidare…

Men numera ska jag bara tänka, det är precis livsfarligt att vistas i badrummet. Så jag ska således sluta att tvätta mig och gå på toa i badrummet. Kämpigt va? Annika Taesler berättade under sin föreläsning om hur hon delade avdelning med 2 andra som hade ryggmärgsskador. Den ena utav dem, hade halkat i duschen…

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.