Häst

Ridning.

Idag red jag Bingo Bell. Jag tyckte ändå att jag var lugn och fin. Det gick över. Det blåste som tusan och det är inte varmt i Växjö för tillfället mina kära läsare. Det liksom blåser genom mitt skelett. I S V I N D A R. Jag rakade ju Bingo häromdagen så jag tänkte vara lite schysst och lägga på honom ett ländtäcke. Bra idé kände jag, tills det började blåsa och ”Fjantexperten” har ännu en grej att hålla koll på, istället för att fokusera på det vi gör. Efter ungefär 20 minuter så kände jag bara, nej, jag gräver ner mig själv just nu. Så jag ropade på Pernilla. Bingo satt fast till vänster. Inte så konstigt, säkert träningsvärk och så jag som satt och spände mig i isvinden. Pernilla satt upp, ja han är fast till vänster, red igenom honom och sedan fick jag rida.

Höger skänkel emot vänster hand, höger skänkel emot vänster hand. Rama in, rama in, rama in! YES. Han gick som en klocka även när jag satt upp. Kändes oerhört bra. Jag avslutade med ett leende på läpparna. Han är en så GRYMT fin ponny och J A G har utbildat honom.

Ibland måste man peppa sig själv lite. 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.