Häst

Helt nöjd.

20121027-224614.jpg

Jag vet inte om jag kan ösa fler superlativ över Monarch. Han är bara bäst helt enkelt! Idag var Åsa mitt ”ögonvittne”. Hon har Beach inte så långt ifrån mitt stall så hon stannade till på vägen hem och höll ett öga på mig och Monarch på volten. Monarch var trött idag. Jag tror att han sätter ytterligare lite vinterpäls nu när vi fått minusgrader. Lillebror ❤ Han var precis lika snäll som alltid och jag longerade honom lite innan för att han har vilat i 2 dagar nu. Sedan travade vi och galopperade vi på volten. Gick galant.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.