Häst

Snöblandat regn..!

JAG VILL INTE ! (ha snöblandat regn)..

Idag tömkörde jag Bingo på ridbanan, varje gång han nuddade en plastbom så höll Pernilla på att åka av. Pernilla övade galoppombyten i skritt med Fluffy 😉

Bingo var faktiskt riktigt fin. Han gjorde ett jättebra galopparbete idag på töm. Han blir bara finare och finare och det ska bli så roligt att få fotografera honom och visa er hur himla fin han har blivit den senaste tiden. På min lilla volt där jag höll till fanns ett litet cavalettihinder som vi övade på att hoppa över. Bingo is a slowlearner. Efter att ha prövat att hoppa typ 4 gånger så fungerade det ganska bra. Det var säkert mitt fel 9 av 10 gånger att han inte kom in rätt och att han inte tog sig över.
Det regnade snöblandat regn, ledsen tjej! Jag var ganska djupfryst när jag kom in… Så jag bestämde mig för att Bingo skulle få stå inne med fleece och torka idag. Han verkade inte bedrövad över att behöva gå in. Finaste ponnyn ❤

Imorgon ska jag öva galopp över en bom på mitten och rida åttvolter. Sen ska vi fortsätta att träna galoppfattningar, för det är verkligen inte vår starka sida 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.