Häst

Bingo är så makalöst fin just nu!

Just nu rullar ridandet på riktigt, riktigt bra. Idag busred vi mest för att Bingo var jättepigg och det blåste och regnade, men han gjorde ett bra jobb ändå.

I förrgår red jag ett utav de bästa passen på länge på ridbanan. Bingo var helt mjuk i båda sidorna och gjorde flera riktigt bra galoppfattningar. Han gjorde visserligen ännu fler bra galoppfattningar idag, men det berodde mest på att han var väldigt pigg.
Tillbaka till i fredags! Bingo var med redan från början, istället för att springa iväg och att jag ska behöva sitta och göra övergångar så var han klockren. Han tuffade på i båda varven och var helt igenom till vänster och höger. Han var verkligen toppenfin! Jag var så himla glad när jag satt av att allting äntligen klaffar. Bästa!

Idag var Bingo som sagt väldigt pigg, vid ett tillfälle så var han lite dum och tramsade längs ena långsidan men annars var han riktigt fin och gjorde vad jag bad honom om även fast öronen pekade framåt och jag fick lite glädjehopp här och var. Han brydde sig inte alls om att Agnes och hennes shetlandsponny Prinsessan var på ridbanan samtidigt utan var ganska nöjd över att vara ridskolehäst. Jag och Agnes red likdant. Så om Agnes red en volt så fick jag också göra det 😉

Jag galopperade mycket idag för att bränna lite av Bingos energi men han var verkligen jättefin både innan och efter galopperna. Ska bli så roligt att visa upp honom för Rune på lördag!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.