Häst

Pernilla red Bingo idag!

Eftersom jag bygger Pernillas hemsida så får jag lite häst- och ridhjälp utav henne i utbyte. Så idag red Pernilla Bingo på ridbanan. Det är på tiden att Bingo hoppas in med tanke på att han ska bli en hopp-ponny vad det lider. Så Pernilla red fram honom och jag stod bara och tittade på. Han vilade igår så han hade ganska mycket energi idag. Pernilla red i sin egen sadel som bara är 34 i bredden, det syntes på en ganska obekväm Bingo att han föredrog sin egen 37a.

Efter en stund var han riktigt fin och Pernilla skulle hoppa över en enda bom på marken, det ville inte Bingo som slog på tvärniten, han skulle inte ens skritta över den. Men när de var överens om att de skulle över bommen så gick det faktiskt ganska bra.

Det är väldigt tydligt att han är starkare till vänster så sprången till vänster blev bättre än de till höger men han var verkligen jätteduktig. Vi ska fortsätta öva att aktivera både höger bak och galoppen så att han kommer upp och blir rak.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.