Häst

Pälssättning

Det är inte klokt hur fort pälsen växer på mina connemaror. Bingo har nästan samma längd på pälsen nu som innan jag klippte honom och Monarch ser ut som en brunbjörn (precis som hans mor brukar göra). Det är tur att de båda är väldigt snälla att klippa så att det en enkel sak att åtgärda! Bingo var riktigt blöt idag när jag hade ridit färdigt.

Monarch river just nu allt vad staket heter, eller ja, han trycker sig halvt ut. Idag uppvaktade han Prinsessan, 19 år gammal shettisdam. Han verkade inte förstå speciellt mycket men Prinsessan pep som aldrig förr!

Imorgon upphör Monarchs 1 månad långa vila, gissa om han har längtat! 😉

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.