Häst

Nervös.

Just nu har jag ganska mycket att vara nervös över. Just idag så ska faktiskt jag och Bingo släpa oss iväg på vår första hoppträning för Pernilla. Efter gårdagens lyckade småskutt så tyckte Pernilla att vi skulle hänga med bort till Risinge idag. Jag är peppad, men nervös. Sist jag var iväg på en träning med Bingo så sprang han mest omkring och jag fick longera honom innan jag satt upp. Både han och jag har visserligen förändrats ganska mycket sen dess men han är inte den bästa på att acklimatisera sig helt enkelt.

Dessutom så håller vi på att bjuda på en gård utanför Växjö. Just nu, tror jag, så leder vi budgivningen men det kan hända så mycket och detta gör mig självklart nervös. Det hade varit g u l d om vi fick den gården.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.