Häst

Sömnlös

Det händer väldigt, väldigt mycket i mitt liv just nu. Vi flyttar om inte alls många dagar, jag skriver mitt examensarbete och sköter hästarna. Till råga på allting så har min vänstra axel kärvat ihop igen. Jag fick en axelleds-inflammation redan 2010 men väntade till 20
Dec 2011 innan jag behandlade den med kortison. Nu har den dock återgått till det stadie den var i INNAN sprutan. Jag hoppas att jag ska få en ny omgång på onsdag – något jag VERKLIGEN längtar efter just nu då denna förbaskade axel håller mig vaken om nätterna.

Häromdagen red jag Sienna i ridhuset. Så roligt att rida en så välriden häst! Jag satt mest och lekte och lärde känna henne och Pernilla har lovat att TRIMMA oss nästa gång – längtar redan.

Mina egna grabbar inväntar hovslagaren nu på torsdag kl 8. Ingen av dem har snösulor så de går in på mycket hala styltor varje dag. Så på torsdag blir det brodd och snösulor på! Sedan ska jag bara lyckas byta däck på transporten med sen ska vi börja köra de båda herrarna till Risinge och rida i Emanuelssons ridhus.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.