Häst

Monarch kan galoppera…

..på en liten, liten, liten volt. Inga problem sa han och bytte galopp hej vilt på den lilla lilla volten även fast jag inte ens hade bett honom om att galoppera. Låt oss säga såhär. Han var pigg. Väldigt, väldigt pigg. Han for omkring över halva ridbanan med mig hängande i longerlinan. Ja alltså det gick bra, men Monarch lyckades nästa skena 4 varv på en typ 20 meters volt samtidigt som jag fick hänga emot med hela min kroppsvikt i snöret.

När jag var (eller när han var) färdig var Monarch inte ens svettig. Imorgon ska Emelie och jag rida i snön på både Bingo och Monarch. Som jag längtat.

Det är JOBBIGT att pulsa i snö. Jag och Pernilla pustar och stånkar mest hela tiden tycker jag…

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.