Häst

Fluffy!

Idag har jag motionerat Sienna i ridhuset. Denna gången fick jag rida i min egen sadel – så stor skillnad. Jag lånade en Prestige Golden Star till Sienna sist och snacka om att den var HAL! Jag for runt som en ål i sadeln, min Prestige Silver Star är absolut inte lika hal, iaf märker jag en stor skillnad.

Idag insåg jag plötsligt varför alla de äldre ville rida i sina egna sadlar när jag var yngre. Jag förstår precis efter idag. Idag vågade jag rida Sienna mer och jag vågade till och med lägga upp stigbyglarna en stund. Men tyvärr så var jag nära att avlida av träningsvärken i baksidan av mina lår så det blev ingen längre stund utan stigbyglar. 😉

Sienna (eller ja Fluffy som hon kallas till vardags) är så löjligt rolig att rida. Hon är mjuk och känslig och jag övade mig själv på att rakrikta och ha in hennes vänsterbog och höger bakben – samma problem som Bingo har. Pernilla coachade mig ibland från Pricken och med hennes tips så blev det riktigt bra och jag fick en så otrolig ridkänsla. Superkul häst verkligen.

En riktigt lyckad förmiddag helt enkelt. Om man bortser från att min vänstra tumme numera till hälften är blå pga hala spännband, men äsch vad gör det om 100 år 😉

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.