Häst

Ridning i snön !

20121208-155702.jpg

Idag har vi ridit båda hingstarna, samtidigt på ridbanan! Emelie fick för första gången sitta upp på Monarch utan hjälp. Han stod som ett ljus! Han var så cool med det hela att han dessutom stannade efter ungefär 10 min och rörde sig inte ur fläcken. Emelie fick sitta av och leta fram ett spö i snön och sitta upp igen = utan problem! Sen gick Monarch framåt igen 🙂

Duktiga Monarch !!!!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.