Häst

Hmm…

Jag vet inte vad som försiggått men jag har inte kunnat blogga på 2 dagar, mysko.

Igår och i förrgår motionerade jag herr BB i snön på ridvolten. Både han och jag tycker att det är jobbigt. Igår galopperade jag mer än jag travade i den djupa snön och Bingo frustade verkligen mot slutet. Monarch har nu haft 2 dagars välförtjänt vila men idag ska jag rida honom i snön. Just nu rids han 3 dagar, vilar 2.

Monarch har fått för sig att han inte ska gå in i spolspiltan och jag vet inte varför. Han får sådana idéer ibland men med lite övertalning (min pisk) så går han in 😉

Snart är det jul ! Det känns dock inte som jul i år för vi är ju mitt uppe i en flytt och det är mycket annat jag måste ha i huvudet. Hingstarna märker som tur är ingen skillnad 😉

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.