Häst

Snöhästar!

Det går inte en dag då jag inte förundras över Monarch, denna otroliga lilla ponny. Han rids just nu 3 dagar, vilar 2 dagar och så vidare. Han hade således vilat i 2 dagar idag när Emelie och jag skulle rida. Var det några som helst problem? Nej givetvis inte. Han var precis lika snäll som han alltid är. Står blickstilla när Emelie sitter upp. Ibland blev han lite för glad när det blev jobbigt och då kom det några små skutt men Emelie skötte det bra.

Bingo fick jobba ordentligt i snön idag. Han är så himla fin! Jag ska försöka filma honom lite när vi kommer till ridhuset. Han blir starkare och starkare och galopperade faktiskt riktigt bra i snön idag. Bingo har lite bråttom hela tiden, det är lättare för honom att gå i ett för högt tempo (precis som Monarch hellre går i ett för lååångsaaamt tempo). Så idag blev det mycket, mycket övergångar. Han rusar gärna iväg och jag gjorde massor, massor och återigen massor med halvhalter och på slutet var han kanonfin. SUPERPONNY!

Imorgon ska jag rida Fluffy igen! Det var bara en fröjd sist, så himla roligt. Hoppas bara att jag kan få ha min egen sadel, för den sadeln vi lånade var.. väldigt..väldigt.. hal…

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.