Tips

Min stamtavla

Tänk va skumt om vi hade skrivit ut vår egen släkt/familj som en stamtavla.

Johanna f 1986 skandinavisk (skulle detta räknas som hudfärg eller ras??) cendré (blir ju min manfärg)
e. Tomas
u Mailis
ue Wilhelm

Undrar just hur jag skulle definiera tecken? Jag menar vita hår i pannan känns inte riktigt fräscht…? Och tecken på benen.. Hur skulle en exteriörbild vara utformad? Skulle alla posera nakna på sina pass i helkroppsbild?

Nä jag får nog finurla en stund till på det här.. 😉

20121226-000358.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.