Häst

Vi har flyttat.

Hur sjukt är inte det då? Just nu sitter jag i soffan i vårt nya hus! Utanför huset är det -5 grader och solen är på väg upp över – STALLET! Japp, jag har ett eget stall hemma nu. Hästarna  får dock inte flytta hem än på ett tag, det är lite fix kvar. Men ändå? Trodde jag för 10 år sedan att jag som 26 åring skulle bli gårdsägare? NÄ!

Det känns fortfarande ganska overkligt, men vi har inte riktigt flyttat färdigt ännu. Vi har lite grejer kvar i lägenheten fortfarande som vi ska åka och hämta idag.

Över till mina hästar då för de nyfikna. 🙂
20121228-091809.jpgBingo fick agera ridskoleponny även på annandagen. Jag och Emma lastade honom och körde upp till ridhuset. Pernilla red Aggregatet (fniss, han heter Arrogatio 😉 ) och sedan var det en tjej som red en ponny i ridhuset. Bingo pratade lite men han skrittade så snällt med mig och stod så stilla när Emma satt upp. Sedan höll jag dem på lina ett tag tills vi var ensamma i ridhuset så att det inte skulle hända någonting, så van är varken Emma eller Bingo. Men han skötte sig perfekt, underbara ponny. När Emma hade ridit i ungefär en timme så satt jag upp bara för att känna lite på honom – han var kanonfin.

När vi hade tagit oss hem så fick Emma pröva att rida världens lataste Monarch, hehe. Men det gick jättebra. Emma fattade direkt att det bara handlade om att Monarch skulle GÅ FRAM. Han skötte sig också väldigt bra, förutom att han var lite orastad och hade lite, lite för mycket energi och for överallt på väg till ridbanan. Tramspelle!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.