Häst

Nya stallet!

Efter att ha sorterat all bråte från förrådet förundras jag över varför jag sparat all skit? Vad exakt ska jag med en förbygel till en shetlandsponny till…? Eller 9 olika bett i 9 olika storlekar och utföranden? Alla Graffes gamla benlindor och täcken som konstigt nog bara passade just honom.

Jag får fortfarande tårar i ögonen när jag ser de gråa hårstråna… Min älskade ponny.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.