Stallbygge

Det går framåt!

Idag satte jag upp ett utav mina godkända fönstergaller. Märker när jag lyfter upp det att det är 3 cm för SMALT! Traskade ut på logen och hittade en bit bräda som jag snabbt sågade till och vips så satt mitt galler på plats !

20130116-210659.jpg

Sedan gav jag mig i kast med att plocka ner alla andra fönstergaller vilket gick snabbt och lätt. Sedan letade jag reda på fler brädor för att färdigställa en utav boxarna. Det fattades lite panel på ena väggen vid fönstret så detta ordnade jag till lite snabbt!

20130116-210819.jpg

20130116-210830.jpg

Nu fattas bara själva fönsterfodret men det får bli en annan dag!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.