Stallbygge

Ett Tack vore i sin ordning..

Till alla er som på olika sätt hjälpt mig att få ordning på stallet så att mina bästa grabbar kunde flytta in.

Pappa & GraffeFörst och främst Tomas, min pappa, vad vore jag utan min pappa? Han har bistått ekonomiskt genom hela processen och fungerat som bollplank med allt från stängselstolp till vattenkran och puschat och stöttat mig hela vägen. Tack pappa, du är oväderlig.

 

 

DSC_0282Johan, min lillebror, som släpade med sig en svets från Solna för att stå i minusgrader ute i stallet och svetsa boxdörrar! Han ville även bistå med en bläster så att allt järn kunde blästras innan jag målade dem! Du är bäst brorsan!

 

 

20130215-075734.jpgDan, världens bästa elektriker och min vän Dan! Som stod i kylan klockan 9 en lördagsmorgon och rev gamla armaturer i mitt stall och senare även byggde en helt ny el-central utanpå stallet med ljusrelä och jordfelsbrytare, bytte kablar, kontakter och lysknappar. Så fruktansvärt bra och väl gjort, värt så oerhört mycket!

 

20130128-200043.jpgJonas, min sambo, som stod i snålblåsten och sågade ventilationshål i alla boxarna och kämpade med att rikta till-luften genom tjocka reglar och isolering. Jonas stod även och slogs med tigersågen för att få ner alla fastsvetsade armeringsjärn, ungefär 45 kg…

 

 

Rolf, min morbror, som på bara några få timmar svetsade sex fönstergaller till boxarna!

Leif, min ovärderliga granne, som lånat ut verktyg och traktor till diverse projekt inne i stallet och som glatt hejjat på och erbjudit mig sin hjälp!

Jannica & Madeleine som bistått med kunskap och stöttning genom hela projektet.

Tack, tack och återigen tack till er alla!

 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.