Erfarenheter,  Tips

Till dig.

Valorous Monarch, fotograf Lina ÅkerbergDu som anmält Valorous Monarch till premieringen i Hjärnarp i Måndags kan gärna för ge dig till känna så att du kan betala den faktura som kommer att bli sänd till mig för att jag missade detta tillfälle.

Nästa gång någon känner för att anmäla min häst till en tillställning så kan väl denna vara lite hygglig och säga till mig så att jag vet att jag ska infinna mig på plats med hästen – eller rent av skita i att anmäla min häst till en premiering i Åstorp.

Jörgen sa till mig igår på Flyinge
Visste du att du skulle varit på premiering i Åstorp i måndags?
– Öh? Que? Varför skulle jag vara där?
Ja, Monarch var ju anmäld.
– Vadå anmäld?

Någon har alltså anmält min 1års hingst till premieringen i Åstorp i måndags, och det är INTE jag. Jag har hela tiden tyckt att han har varit för dålig i benen (alltså benstället, inte halt) så jag har gett fan i att anmäla honom. Men tydligen så fanns det någon vänlig själ där ute som tyckte att han skulle vara med. Denna ”vänliga” själ kan få betala de 200 kr som jag får faktura på för att jag inte var där!

Lite intressant att man kan anmäla hästen utan ägarens underskrift eller kopia på passet…

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.