Häst

Hingstvisningen i bilder !

Som skrivet innan, ganska många, framförallt hopphingstarna, är inte 100% skarpa. Dressyrhingstarna var lite lättare att fotografera, har iofs övat mer på att fotografera dressyrhästar än hopphästar… 😉

Armani Code

Castino

Diarados Boy

Crelido

Fürst Romancier (Mattias Rath)

Don Frederic

Fürstenball

San Amour

Cinsey

Diarado

Balou du Rouet

Ni får nöja er med dessa så länge, har rätt många kvar…

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.