Häst

Pang!

Det ekade ett skott i natten. I stallet blev det knäpptyst. Alla fyra stod vi som förstenade. Hästarna hade slutat att äta och stod nu med blicken mot skottet. Jag kunde höra hur deras hjärtan slog i otakt med varandra. Kusligt tänkte jag medan jag stängde dörrarna in till stallet och allting återgick till det normala. Gia tuggade hösilage och grabbarna satte i sig sitt kraftfoder… Imorgon är det uppstigning 05:00. Stackars Gia, vart har hon hamnat?

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.