Häst

Solsken!

Jag blir otroligt mycket piggare och mer motiverad när solen skiner. Så idag när jag kom hem så tog jag med mig Bingo ut på en liten promenad. Det var nyttigt för oss båda. Bingo fick öva lite på att bli omkörd och möta bilar och jag fick motion! Kvar på gården stod Monarch och Gia, den förste mest upprörd över att inte få vara i centrum. 😉

Bingo skrittade på i rask takt och jag hängde på. Han är så lätt att ha och göra med så en promenad är lätt fixat. Jag föreslog för Jonas att han skulle ta med sig Bingo när han var ute och sprang, detta möttes inte av några stående ovationer 😉

Idag fick Gia testa på att gå in sist – inga problem! Hon stod så snällt kvar i sin hage och väntade medan Monarch, klart irriterad, marscherade in i stallet som nummer två. Han ska ALLTID vara nummer ett om vi frågar honom 😉

Jag borstade av Monarch som gått utan täcke hela dagen – helt oberörd även fast det var -11 i morse när han gick ut. Jag passade även på att pyssla lite med Gia. Hon är inte helt till freds o ser lite frågande och avståndstagande ut när jag kommer in i boxen med en borste. Hon har lite bogskav som klart verkar irritera henne för där får man då inte röra, det visar hon bestämt! Jag pysslade lite med henne och hittade det bästa klistället så jag ska nog lyckas charma henne tids nog! 🙂

Imorgon ska Monia besiktigas klockan 08. Jag är faktiskt lite nervös. Hoppas hon är hel och fin. Bara några få dagar kvar innan hon är hemma igen! Tänk att det redan gått över 2 år!!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.