Häst

Tiden går fort…

…när man har roligt!

IMG_0669[1]Den 18 december 2010, om jag inte minns helt fel, så åkte Monia till Stockholm och Matilda. Idag, nästan 2 och ett halvt år senare, så kom Matilda tillbaka till Växjö med Monia. Det har varit 2 väldigt händelserika år för Monia med skador, hoppträningar, barbackaridningar i en insjö, felfri på 80cm och en start i 90 cm. Det har varit RIKS och maskeradhoppningar och långa turer i skogen, det är otroligt vad man hinner med på 2,5 år!

Jag köpte Monia i mars 2008 då var hon varken inriden eller sadeltam. Hon var inte speciellt rolig att hålla på med heller då hon som 5 åring redan bestämt hur saker och ting fungerade. Men efter mycket om och men så blev hon världens bästa ponny. Hon har gett mig en otroligt fin son i Monarch (som hon inte kan svära sig ifrån 😉 ) och en jättefin liten Fia.

Nu väntar ännu en betäckning och om allt går vägen så blir det ett helsyskon till Monarch. Annars blir det en liten Bingo bebis.

Monia klev in i sin nya box, hittade maten och sen var det inte mer med det! 🙂

Tack Matilda för att du tagit hand om min fina ponny under dessa åren, nu får Monarch och jag ta hand om henne åt dig. ❤

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.