Häst

Toppendag!

20130409-154216.jpg

Båda hingstarna motionerade. Bingo och jag red ut en liten sväng på 5km och han fick galoppera av sig, han var väldigt glad och for fram och tillbaka över vägen 🙂 Monarch även han motionerad. Efter mycket om och men så galopperade han i båda varven på ridbanan, även om han demonstrerade kraftigt till höger galopp. Befarar att han kommer att vara lite svullen i båda bakbenen ikväll, något stötiga hopp hit och dit. Jag säkrade upp och körde Arnika från knä till kota på båda benen!

20130409-154221.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.