Häst

Lugn och ro

I stallet stod 4 lugna och fina ponnyer och tuggade hö när jag kom ut för att kvällsfodra. Otroligt egentligen hur lugnad och harmonisk jag kände mig när jag klev in där. Efter att ha haft en riktig skit dag så släppte all irritation och trötthet och jag hade kunnat bara stå där inne resten av natten.

Bingo, jag kan inte ens beskriva hur glad jag är att du, olikt föregående år, lugnt och stilla kan stå och äta även fast stona brunstar !!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.