Häst

Är sommaren redan här?

Regn! Och inte lite regn heller. Kan det ha regnat i 12h snart? Varför… Det känns som Svensk sommar och det är bara April. Ja jag vet, April-väder det är bara att stå ut. Till min fördel så brunstar i alla fall båda mina ston. Giovanna var så otroligt punktlig att hon satte igång sin brunst exakt 17 dagar sedan sist. Monia har ju inte varit hemma på 2,5 år så jag har dålig koll på hennes brunster, minst sagt. Men även hon började brunsta häromdagen och vet ni vad? Hon brunstar faktiskt exakt lika som 2008 då jag betäckte henne 8-10 maj med Brolötens Grafit! 🙂 Skönt.

Just nu håller jag på att uppdatera och fixa min dator, den kraschade tyvärr igår kväll men jag har en backup – som jag tackade alla högre makter för igår. Ganska trist om 5000 hästbilder skulle försvinna, eller hur ? 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fredriksbergs Dizney RNF 98
AsDeThurin845SF
As de Thurin 845
brigadör
Brigadör 1051

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.