Häst

Lång dag framför mig imorgon…

Imorgon ska Monia ultraljudas hos Stall BMW i Nybro. Min veterinär som bor 1,5mil bort är själv dräktig så hon orkar inte med ultraljuden just nu. Så det blir helt enkelt till att köra till Nybro. Det är klart att det finns fördelar med att åka dit, eftersom om Monia inte är dräktig (vilket vi givetvis utgår ifrån att hon är!) så finns ju seminen hos dem och hon kan semineras om.

Jag måste köra hemifrån klockan 07 imorgon bitti så önska mig lycka till att Monia kliver på transporten och vill följa med så tidigt på morgonen.

Just nu prövar Monarch att gå i en sommarhage, i tjejernas sommarhage. Han verkar, efter idel sniffande och markerande ganska nöjd med sin lott och går nu och betar. Vädret är ju kanske inte det roligaste just nu, det har ösregnat hela dagen. Monia går på lite diet i Monarchs nedbetade hage då hon på senaste veckan blivit v ä l d i g t rund. Gia får gå i Bingos hage som det finns lite mer gräs i och Bingo går i sin stora sommarhage. Bingo är såklart mest nöjd att Monarch hålls på så långt avstånd som möjligt 😉

De ska strax få komma in i stallet, jag vet tre stycken connemaror som kommer att sova väldigt gott i natt efter att ha varit ute i ett par veckor nu!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.