Häst

Innan frukost.

20130710-064016.jpg

Sängen är som allra bäst kl 5:20. Varför? Jo för att jag måste gå upp… Halvslumrade fram till 5:35 innan jag släpade mig upp, nedför trappan och ut till världens hungrigaste ponny.

Jag har sedan förra vintern två stycken höboxar, lunchlådor, med timer i två av hagarna. Vad jag de senaste månaderna inte fått ihop är varför de inte gått att stänga kl 05:00 även fast jag var helt säker på att jag ställde dem på just 05:00. Idag gav jag mig fanken på att öppna timern och se efter. 04:47. Aha… Hehe vintertid på timern inte så konstigt då kanske… Efter att ha lyckats nollställa allting, av misstag, så fick jag igång timern och Monarch blir serverad lunch kl 13:00. Smart va!

Det slog mig även, 05:55, att stona nog inte hade något vatten nu på morgonen. Så det var bara axla uppgiften och släpa ut vatten till dem. På tal om axla så är just vattendunks-släpning INTE optimalt för min trasiga vänsteraxel. Det får bli lite ”personal-vård” väl framme på jobbet. Alvedon here I come!

Jag hann duscha och är strax på jobbet!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.