Häst

Borta bra…

…hemma fullt med häst! 😉

Hemma igen efter en mycket trevlig helg i alldeles yppersta sällskap. Nina och Anders bjöd på god mat och många connemaraminnen. Styrelsemötet förflöt mycket bra och vi fick mycket gjort! Känns skönt att kugghjulen äntligen går i rätt hack!

Eva (stuteri Gevas) och jag tog oss en svängom på Ullared och jag inhandlade äntligen Hyaluron till Bingo! Den var 300 kr (!!) billigare där än på Granngården så det var ju absolut ett kap. Hittade även billigare Radital, hinkar, benreflexer, HorseLyx och svampar. Men en utav de sakerna jag BORDE köpt, grimskaft, de blev det såklart inga… Jaja. Kan inte minnas allt i huvudet!

Imorgon börjar jag ett nytt kapitel i mitt liv, skrivbordstjänst 7-16. Det ska bli SKÖNT. Äntligen tid för rutiner med hästarna och resten av livet!

Jag hade tänkt mig avsluta detta inlägg med en bild på Finbarr, men, jag kom mig aldrig för att fotografera honom! Det var så mycket annat under tiden! 🙂 så ni får nöja er med en söt kattunge på en fet connemararumpa!

20130901-220245.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.