Häst

Promenad.

Idag är det den stora komma igång dagen! Så jag och Jonas tog en 20 minuter lång promenad med Bingo och Monia i snöre! I början var Bingo något spänd och lite elektrisk men fann sig snabbt och traskade på i en rask takt!

En som inte är så rask, men rund, är Monia som absolut tyckte att 20 minuter var fullt tillräckligt. Hon försökte tappert hänga på i Bingos långa steg men de korta frambenen och den tjocka magen satte stopp för alla försök. Hon trampade på i sin takt, inte ens nöjd över att få komma ut, utan snarare missnöjd att det inte bjöds på fika på vägen! Väl hemma tryckte hon i sig sina 2kg (enligt henne drygt 0,5kg) hösilage och bad sedan högljutt om MER! ❤ Tur för henne att det bjöds på kvällsfoder idag!

Monarch gick på en åttvolt i nästan en timme idag. Styrningen verkar vara lagom ur funktion lagom till kvalitets i helgen… Men på slutet var han fin, inte så fin som han kan vara men han var fin. ❤ Imorgon ska Pernilla rida och likaså på torsdag. Fredag är joggning dag och lördag vila + bad. Matilda dyker upp på fredag, hon har hittills inte missat ett enda evenemang med Monarch sedan han föddes! ☺

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.