Häst

I stelaste laget.

Stel, mer stel, Önnarps Monia. Hon stapplar nästan ur boxen på morgonen. På eftermiddagen är hon mycket mjukare och nu på kvällen efter att vi promenerat i 20 minuter så är det en jätteskillnad. Jag ska vänja in henne på att stå med Back on track bandage om nätterna så just nu står hon med dem på frambenen. Ska ta bort dem när jag kvällar om en timme.

Idag när jag skulle ta in Gia och Bingo så öppnade jag bara grinden och ledde in Giovanna. Bingo gick snällt efter rätt in i sin box. 🙂 min otroligt fine och väluppfostrade ponnypojk ❤

20130904-195128.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.