Häst

Promenad

Igår tog vi en promenad med Bingo och Monarch. Matilda skrittade ut på en tämligen oberörd Monarch och jag promenerade med en måttligt uttråkad Bingo. Jonas promenerade Monia en stund mitt på dagen så alla tre underhölls igår!

Monarch skrittade på så snällt, men så hade han ju också storebror med sig. Så duktig så det är inte klokt är han lille Monarch!

20130907-092552.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.