Häst

Minnet av dig.

20130909-213404.jpg

…och så blundar jag hårt. Tankarna vandrar sakta iväg till den tid då du var det enda som höll mig flytande när allting annat dränkte mig. Till en tid då ändarna slutade mötas, tiden var knapp men kärleken till dig gjorde mig hel. Tiden då två blev en och hela min värld rasade samman framför mina fötter. Du fanns där, du förstod och du lämnade ingen oberörd. Så hänförd och omtöcknad stod jag där, med dig vid min sida. Ett sammelsurium av tankar, frågor och funderingar har du med dina mörka kloka ögon suddat ut.

Sen lämnade du mig ensam kvar här.

Allting var återigen ett mörker och den barriär jag trodde mig skapat, föll samman. Du fanns inte mer. Plötsligt var det du som dränkte mig. Plötsligt var tanken på dig som en kall blixt genom hjärtat. Plötsligt var du borta. Jag var ensam igen. Tårarna räckte inte till och min förtöjning till verkligheten suddades ut.

Sen kom han. Sen kom du tillbaka till mig om än bara som en liten del i det stora hela. Jag kunde inte längre dra mina fingrar genom din gråa päls. Men jag kan se dig, i hans mörka kloka ögon.”

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.