Häst

Giovanna

DSC_1334
Giovanna sommaren 2013

Åh fina söta lilla Gia! Jag tycker om henne mer och mer för varje dag. Det kommer kännas tomt nästa år när hon har åkt hem till sin ägare igen. Hon är så otroligt mysig och go samtidigt som det är mycket krut i henne. Hon kör gärna upp huvudet och blir lite stirrig men lugnar sig snabbt och kommer tillbaka till jorden. Det är inget snack om vem som bestämmer i hagen oavsett om det är hingstar iblandade. Det är uteslutande Gia ;). Vid fodring så äter Gia först, gärna ur alla högar så att Monia måste promenera i cirklar för att få äta någonting. Men när hon har fått smaka alla högarna så kan hon och Monia dela resten av högarna. Kvalitétskontroll kanske?

Giovanna är konstaterat dräktig med Bingo Bell RC 112 på dygn 50+, så blir det inget föl så lär jag ju märka av en kastning. Just nu håller hon på att ändra form på hela kroppen så jag tror nog allt att det är en fölunge kvar där inne. Det ska bli otroligt spännande! Fölungen kommer att få en väldigt spännande stamtavla.

Bingo Bell RC 112 – Poetic Justice RC 81 – Brantshammar Korak RC 16. Den borde rimligtvis kunna hoppa 😉

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.