Häst

Bingo Bell RC 112

1012162_687846847897637_864847690_n
Bingo Bell RC 112 ägs numera av Stuteri Valorous

Efter lite mer än två år så är Bingo Bell RC 112 bara min. Den 4/10 skrev vi papper och nu bor han här på riktigt. Det känns precis lika overkligt som när Brolötens Grafit RC 70 flyttade in i mitt stall för 7 ½ år sedan.

Bingo har haft en lugn sommar, eller ja, han har ägnat sig åt stona på heltid. Tyvärr gick det inte rida Bingo denna sommaren heller, utan han har helt enkelt fått ha semester. Han gick tyvärr inte igenom besiktningen den 3/10 utan är en grad halt på höger bakben, varför vet jag inte i dagsläget. Det får vi återkomma till när det är utrett.

Som några minns så började jag så sakteliga sätta igång Bingo för några veckor sedan, men sedan blev det för mycket med Monarchs satsning på kvalitén så det fick helt enkelt vila ett par veckor till. Men nu ska det tas på allvar och både Bingo och Monia ska få börja röra på sig mer. Bingo är världens snällaste ponny och är nu väldigt nöjd att han slipper se Monarch varje dag utan bara har utsikt över sina ston 😉

Planen för Bingo är att han kommer att få åka på lite utställningar nästa år, förutsatt att de ligger inom rimligt avstånd. Jag kanske ska visa min guldhäst nu när jag äntligen äger en? 😉 Sedan väntar en tävlingskarriär som jag hade tänkt börja denna hösten men en stor gravidmage kom liksom i vägen? 🙂 Hur som helst ska han förberedas på bästa sätt så att han blir minst lika fina som i våras.


Såhär kul är det att skritta fram 😉

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.