Häst

Duggregn blev ösregn.

Idag slogs jag färdigt med min tömkörningsgjord. Fyfanken va jag är besviken på den. Jag skulle lagt 4000kr på en Tärnsjö så är det. Denna Globus är i princip söndertorkad 🙁 får förmodligen dränka den i olja. Sakerna passar illa, d-ponnygjorden är för liten för stropparna? Så jag måste köra in dem på tvären och sedan vrida dem ett halvt varv för att få i spännet… 🙁 om jag oljar in selen så kommer stropparna dessutom att svälla !! Bingo kan säkert ha den vanliga gjorden, men inte Monarch ! Han är en liten plutt!

Jag är ringrostig på tömkörningen nu känner jag. + att jag inte fått mina tömmar så jag har två longerlinor som inte riktigt vill som jag vill… Monarch var tapper, även om vi hade kommunikationsmissar lite här och där. ❤️ på slutet var han riktigt, riktigt fin och jag var mycket nöjd när vi skrittade till stallet.

När vi började så duggregnade så det var alldeles dimmigt ute. När vi gick in så ÖSREGNADE det. Monia stod som en stod vid grinden, ta in mig nu.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.