Häst

Första!

Idag har JAG tagit in ponnyerna ! Eller ja, hehe, jag tog in Gia och Bingo. Monia gick in själv ❤️ så skönt att få andas lite häst igen. Monia måste saknat mig då hon direkt körde in huvudet i min jacka och började slicka på mina händer. Älskade ponnyer, ni är terapi för själen.

I Gias mage hoppade det och for. En riktig liten hopponny odlar jag därinne!

20140121-183207.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.