Valorous Monarch

Monarchs första träning med Ella!

Jag var väldigt nervös igår när Ella skulle åka på hoppträning. Måtte Monarch visa sig från sin bästa sida! Jag vet hur himla ”snäll” han kan bli när han kommer bort första gången. Jag lyckades hålla mig till 20 innan jag skickade iväg ett meddelande…

Han skötte sig! 🙂 han skötte sig sitt allra bästa dessutom. Jag blir så stolt och glad över min lilla bruna bebis.

Såhär skrev Ella till mig

Ja, han skötte sig riktigt bra!
Han gjorde det inte till någon stor grej att vara i ett nytt ridhus utan lyssnade istället lite extra på mig.
Sen är han ju ung och lite vinglig i hoppningen men verkligen super schysst och ställer upp och vill verkligen!
Han letar hinder och jag måste säga att han skötte sig exemplariskt.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.